Καλώς ήλθατε στην
Farmakis collection.

Οι δημιουργίες μας αφορούν ρούχα υψηλής αισθητικής και ανταποκρίνονται στην σύγχρονη γυναίκα για όλες τις ιδιαίτερες στιγμές της

Η ιστορία…

Η εταιρεία Φαρμάκης & Σια Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1968.
Σήμερα είναι καθιερωμένη με brand name DF by Farmakis collection ως μία από τις κορυφαίες στο χώρο του σχεδιασμού και της παραγωγής του ελληνικού pret a porte.
Με την μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτει , καταφέρνει να διατηρεί την ποιότητα στις συλλογές της, οι οποίες πάντα ανανεωμένες με σύγχρονες απόψεις συνδυάζουν διαχρονική κομψότητα , άνεση και στυλ υψηλής αισθητικής .
Η σταθερότητα στην παραγωγή, της έδωσε την δυνατότητα επέκτασης τα τελευταία χρόνια, σε εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική & ευρωπαϊκή αγορά , μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε ρούχα υψηλής ποιότητας που μπορούν να ανταποκριθούν και στις πιο αυστηρές απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας .Τα είδη που διαθέτουμε είναι σε βραδινό γυναικείο , φορέματα ,ταγιέρ, παντελόνια και τουνίκ

Η φιλοσοφία μας…

Ο σεβασμός του αγοραστικού της κοινού ως μόνιμος στόχος της εταιρείας απαιτεί την διατήρηση της ποιότητας που προσφέρει .
Η έμφαση στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών , τα σχέδια με έμπνευση , η προσεγμένη ραφή και η εφαρμογή των ρούχων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στις συλλογές Farmakis collection .
Από την αρχική ιδέα μέχρι το τελικό στάδιο υπάρχουν βασικοί κανόνες που τηρούνται .
Η άριστη ποιότητα στην επιλογή των υφασμάτων και των υλικών , ο καθημερινός έλεγχος σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής , εγγυώνται ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα και ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες ελαττωματικών προϊόντων.
Η εκτέλεση των κανόνων αυτών είναι η βάση της μακρόχρονης πετυχημένης πορείας της Farmakis collection

Θα μας βρείτε..

Δημιουργίες της DF μπορείτε να βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα , στην Κύπρο και στη Μάλτα.
Η Farmakis collection βρίσκεται στο Αιγάλεω Αττικής , δραστηριοποιείται σε μια άρτια οργανωμένη μονάδα , στελεχωμένη με έμπειρο καταρτισμένο και καταξιωμένο προσωπικό.
Ενημερωμένη στις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, τόσο στον τομέα του σχεδιασμού και της παραγωγής , όσο και στον μηχανολογικό εξοπλισμό .
Η Farmakis collection είναι μια καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο της ελληνικής μόδας στο βραδινό ένδυμα.